FÖRENINGENS HUS

Föreningen disponerar tre hus som hyrs ut till medlemmar.

 
solhjden1pngsolhjdenpng
Solhöjden är högt beläget på berget med fin utsikt över Mälaren. Huset används för många av föreningens aktiviteter men hyrs också ut till KKFs medlemmar för fester. Huset är välutrustat för större sammankomster. På övre våningen finns sju små sovrum med totalt elva bäddar för övernattning. Huset som inte är vinterbonat, är öppet april – november. Under högsommaren står Solhöjden till förfogande för besökande medlemmar. Stiftelsen Syster Mary äger Solhöjden som förvaltas av KKF.

villagertrud1pngvillagertrudpng

Villa Gertrud, vårt hus i Sigtuna ligger i en vacker trädgård invid strandpromenaden med utsikt över Sigtunafjärden och hyrs ut veckovis, veckoslut eller enskilda dagar året runt till föreningens medlemmar. Fyra bäddar finns i Villa Gertrud samt ytterligare två bäddar i sommarrummet över gården. Huset har även en öppen spis. 

 .

grnklintpnggrnklint1png

Grönklittstugan, mitt i Orsa-Grönklitt, ligger nära skidlift, bastu och områdets reception med restaurang. På 68kvm finns fyra rum och kök med sex bäddar. Huset har en braskamin, torkskåp, egen p-plats och förråd för skidor etc. Skidspåren startar utanför husknuten och Rovdjursparken är nära granne. Dalarna och Siljans kulturbygd finns inom någon mils avstånd. Det är det ett attraktivt hus och väl utrustat som hyrs ut veckovis året runt.